sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Asuntomessujen kodikas sisustus

Avotakka sen kannessa jo kertoi, kodikkuus on uusi luksus. Tämä on minusta aivan ihanaa, koska en ole ikinä kuulunut modernin ja pelkistetyn mustavalkoisen sisustuksen ystäviin ja ihannoijiin. Toki pidän luonnonväreistä ja kodistamme löytyy mustaa ja valkoista, mutta väriä pitää myös olla mukana tuomassa lämpöä ja kodikkuutta. Kodin pitää olla kutsuva ja minulle se tarkoittaa sopivassa mittasuhteissa värejä, kuoseja, printtejä ja eri pintamateriaaleja. 

Esittelen tässä muutamia kuvia asuntomessujen kohteista, joille on yhteistä, että värejä on käytetty rohkeasti. Lopputulos on kuitenkin harmoninen ja rauhallinen. Minua ainakin nämä inspiroivat ja voisin hyvin nähdä itseni nukkumassa kuvan makuuhuoneissa tai lukemassa kirjaa sohvalla. Nämä värikkäät seinät on vaan niin hienot ja tervetullut muutos sisustukseen. Jos nyt saisin suunnitella kotini sisustusta, niin jotain tämän suuntaista meille varmasti tulisi.
Ihanaa viikon jatkoa 😘 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...