sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Ihanassa Långvikin kylpylässä

Tänään aamulla heräsin hymy huulilla syksyiseen auringonpaisteeseen. Poikani vielä nukkuessa haudutin itselleni jasmiinin makuista vihreää teetä ison kupillisen ja katselin olohuoneen ikkunasta avautuvaa sumuista maisemaa merelle. Tänään Luca menisi mummolaan hoitoon aamutouhujen jälkeen ja minulla olisi aikaa itselleni Kirkkonummella sijaitsevassa super ihanassa Långvikin congress ja wellness hotellissa.

Lähdin ajamaan Långvikin kylpylään lounaaksi, joka on meidän perheelle hyvin tuttu paikka jo vuosien ajalta. Kun muutimme Espoonlahteen niin huomasin, että ajomatka kylpylä-hotelliin kestää ainoastaan vartin verran ja parkkipaikka autolle löytyy helposti aivan pääovien edestä. Spa hoidot, ravintola sekä kylpylä jacuzzeineen ja kuntouima-altaineen suorastaan kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan kiireettömästä ajasta meren, golf-kentän ja maalaismaiseman ympäröimänä. Kylpylä on kaunis ja seesteinen keidas, jossa kotiäidin mieli lepää ja arjen kiireet unohtuvat helposti. 

Jo ennen äitiyttä harrastin usein rauhallisia sunnuntaipäivän uinteja, joiden avulla latasin akkuni tulevaa työviikkoa varten. Raskausaikana taas kävin saamassa hyvän mielen terapiaa kylpylän rauhallisessa ympäristössä, jonka uskon vaikuttavan positiivisesti myös tulevan lapsen hyvinvointiin. Synnytyksen jälkeen sain kylpylässä kaivattua omaa aikaa ja lepoa sekä lempeää kuntoutumista sektiosta tehokkaan vesiharjoittelun avulla. 

Lounaaksi söin tällä kertaa kana parmesaani salaattia ravintolan all day-menulta, talon leipää ja alkoholitonta lehtikuohuvaa juomaksi veden kanssa. Päiväsaikaan tarjolla on myös lounas buffet ja keittolounas, mutta tällä kertaa raikas ja kevyt salaatti vei voiton. Ravintolan salista avautuu mielettömän upeat merimaisemat ja halutessaan syödä voi myös valtavalla terassilla merta ihastellen. Ravintolan keskellä on tunnelmallinen avotakka ja muutenkin koko tunnelma on hillityn tyylikäs aikuiseen makuun. Olemme viettäneet ravintolassa perheen kesken onnistuneesti lukuisat vaput, äitien- ja isänpäivät sekä synttärijuhlat ja paikasta onkin muodostunut meille se varma valinta, jonka keittiö ei ole kertaakaan tuottanut pettymystä. Lounaan jälkeen oli kylpylän vuoro, josta löytyy ehdottomat suosikkini eli höyrysauna ja miellyttävän lämpimät porealtaat sekä pehmeät divaanit rentoutumista varten. Ensin kunnon treeni kuntoradalla ja sitten rentoutumaan poreisiin shamppanjan kanssa. Jos haluaa oikein kunnon treenin, niin ennen uintia voi käydä kylpylän tasokkaalla kuntosalilla saamassa kunnolla hikeä pintaan. 

Kylpylässä vietetyn päivän jälkeen olo onkin taivaallisen rentoutunut ja hiljalleen alkaa tulla ikävä omaa pientä kainalomyyrää. Hassua miten jo parin tunnin eron jälkeen ikävä alkaa vaivata. On siis aika lähteä kotiin ja palata arkeen virkistyneenä sekä rentoutuneena. Olipa oikein ihana kotiäidin hemmottelupäivä.

Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille niille, jotka pitävät kauniista miljööstä ja joille oma hyvinvointi on tärkeä asia 😘

2 kommenttia:

  1. Oi teillä on ollut mukavaa luksusta! :)

    Olen tuosta kylpylästä usein kuullut, mutta vielä ei olla ehditty siellä käymään.

    https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

    VastaaPoista

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...