sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Meksikolaisessa ravintolassa treffi-iltana
Eilen meillä oli miehen kanssa treffi-ilta. Se tarkoittaa, että poika menee mummolle yökylään ja me mennään Helsinkiin ravintolaan iltaa viettämään. Joko mennään syömään johonkin vanhoista hyviksi havaituista paikoista, kuten Gaijin ja Farang, tai sitten testataan jotain meille uutta ravintolaa. Nämä treffi-illat on kyllä ihania ja silloin huomaa miten sitä omaa miestään onkaan kaivannut äitiyden kiireiden keskellä.

Eilen päädyimme ensimmäistä kertaa Lönnrotinkadulla olevaan moderniin meksikolaiseen Frida's ravintolaan, jonka erikoisuuksiin kuuluu muun muassa pitkään haudutetut liharuoat ja cocktailit. Ruoka oli tosi hyvää ja siinä oli paljon uusia makuja itselleni. Ravintolan tunnelma ja miljöö oli todella miellyttäviä ja niistä iso plus suunnittelijalle. 

Maistettiin listalta muun muassa talon omaa guacamolea, porsasta ja härkää sisältäviä tacoja sekä meksikolaista juustokakkua. Kuvina illan menu näytti tälle ja ravintolaa voin suositella kaikille meksikolaisesta ruoasta pitäville.
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...