sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Nopea ja herkullinen lasagne

Tämä on meidän perheessä ihan ehdoton suosikkeihin kuuluva arkiruoka. Niin helppo ja nopea valmistaa, että tulee käytännössä itsestään valmiiksi, mutta vie kielen mennessään. Niin hyvän maun koskenlaskija cheddar antaa lasagnelle. Alla resepti, koittakaa jos ei ole jo entuudestaan tuttu ruoka.


800 g jauhelihaa, 1 sipuli, 2,5 dl maitoa tai maitojuomaa, 2 purkkia koskenlaskijan cheddar juustoa ruoan laittoon, lasagnelevyjä ja 2 purkkia pastakastiketta sekä suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Pilko sipuli ja kuullota pannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se kypsäksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita jauhelihaan pastakastikkeet. Yleensä käytän klassista bolognese kastiketta, mutta joskus esimerkiksi ricottaa, jos kaipaan juustoisempaa makua. Valmista valkokastike sekoittamalla koskenlaskija ja maito. Lado voideltuun vuokaan lasagnelevyt ja päälle jauhelihakastiketta 1/3 osa ja samoin valkokastiketta. Toista tämä vielä kaksi kertaa ja lasagne on valmista uuniin. 

Paista 185 asteessa noin 35 minuuttia ja nauti 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...