lauantai 7. syyskuuta 2019

Penne arrabbiata chorizo pasta

Meidän perheen yksi suosikki pasta valmistui taas tänään, penne arrabbiata, johon miehen toiveesta lisäsin savunmakuista chorizoa tukevuutta tuomaan. Ilman makkaraa loistava kasvisruoka. Toki voi loppuvaiheessa erottaa osan ruoasta ja lisätä siihen sitten chorizoa, niin saa myös kasvisannoksen. Maailman helpoin valmistaa, mutta silti niin herkullista! 

1 sipuli, 1 tuubi tomaattipyrettä, 1 pussi pennepastaa, 1-2 chiliä, 1 chorizo, kuivattua basilikaa ja oliiviöljyä 0,5 dl sekä päälle parmesaaniraastetta ja kirsikkatomaatin puolikkaita.

Pilko sipuli, chili ja chorizo. Laita pasta kiehumaan ja kuullota pannussa chili ja sipuli. Lisää pannulle 0,5 dl oliiviöljyä ja tuubi tomaattipyrettä (käytän Mutin yrttiä) ja sekoita. Lisää kuivattu basilika ja chorizo ja kastike on valmis. Kun pasta kiehunut, niin pyörittele kastike pastaan ja valuta siihen hieman vielä oliiviöljyä, ettei jää kuivaksi. Raasta annosten päälle parmesaani ja asettele kirsikkatomaatin puolikkaat päällimmäiseksi.
Sitten vain nauttimaan 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...