keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Tässä esittäytyy uusi Kaksplus blogimaailman jäsen


Hei, olen Suvi Maarit. Blogini Arjen suklaasuukkoja siirtyi äskettäin osaksi Kaksplus lehden blogimaailmaa, jossa se on luettavissa verkostoblogina. Olen innoissani asiasta ja hienoa päästä kehittämään sekä kasvattamaan blogia entisestään innostavassa ja Suomen suurimmassa perheblogien yhteisössä. Odotan blogin muuton myötä paljon positiivisia kokemuksia ja projekteja tulevaisuudessa.

Niitä varten, jotka nyt vasta tulivat ensimmäisen kerran vierailulle blogiini, niin kerron muutaman sanan itsestäni. Olen 37-vuotias kotivaimo, kohta 2-vuotiaan Luca pojan äiti ja perheemme asuu Espoossa Länsiväylän eteläpuolella lähellä Isoa Omenaa. Mieheni hoitaa tällä hetkellä kodin ulkopuolisen työelämän ja minä kodin sekä pojan ja kaksi kääpiökoiraamme. Kuulostaa aika perinteiselle, ehkä jopa vanhanaikaiselle kuviolle, mutta meidän perheessä roolien jako toimii näin hyvin.

Blogini postaukset keskittyvät meidän perheen päivittäisiin touhuihin, vanhemmuuden onneen ja sen tuomiin haasteisiin, kotikeittiön resepteihin, lapsen kehitykseen, sisustukseen sisällä ja ulkona, matkustamiseen sekä kaikkiin niihin kiinnostaviin aiheisiin, jotka liittyvät perheemme elämään ruuhkavuosien myllerryksessä. Unohtamatta tietenkään niitä lukemattomia kauniita arjen hetkiä, joista meidän kaikkien elämä suurimmaksi osaksi muodostuu.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet lukijat 😘

Kuvissa Carmel by the Sea kylän kauniita maisemia Kaliforniassa.

6 kommenttia:

 1. Kiva saada sut porukkaan! Minä myös suht uusi (no, on tämä jo keväästä asti ollut verkostossa) Kaksplussan bloggaaja. Tutustuin blogiisi, siinä on hyvä tunnelma ja teksti on helposti lähestyttävää ja luettavaa, pidän siitä! Ja peukut kotivaimoudelle ja perinteisille kuvioille, oma blogini myös käsittelee kotiäitiyttä, olen suorastaan sen puolestapuhuja ja itse ollut (osin osittais)kotiäitinä yli 9 vuotta ja vielä vaan jatkuu! =)

  Anna / Mustikkapasta www.mustikkapasta.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna, kiva olla mukana 😊

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä perheblogien yhteisössä. Blogisi kuuluu ehdottomasti sinne.
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsti, on mukavaa että viihdyt Arjen suklaasuukkojen parissa 😊 Samoin sinulle mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa mukaan :) mäkin olen kai perinteinen kotiäiti, 4 vuotta kotona nyt :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Laura, toivottavasti näen sinut ja muutkin kollegat seuraavilla blogipäivillä 😊

  VastaaPoista

Pojan kanssa Kreikkaan kahdestaan

Nyt olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja jahkaillut asian kanssa aivan riittävästi. Lopultakin lähdetään Lucan kanssa aivan kahdestaan kunno...